Fettförbränning för mage och kropp med HYPOXI®

Ibland är det omöjligt att nå vackra proportioner på kroppen genom träning och kost. Vissa partier är mycket svåra eller omöjliga att punktträna med traditionell träning.

HYPOXI fettförbränning för mage och kropp är helt naturligt och kan minska midjemåttet snabbt genom den lätta motionen som utgörs i HYPOXI-maskinerna. Under träningspasset frigörs fettsyror som kroppen använder som energi. Fettet förbränns i musklerna och metaboliseras i levern. Det växlande lufttrycket som kombineras med träningen gör att cirkulationen i problemområdena ökar och fettsyror kan effektivt frigöras från dessa partier. Genom den optimerade cirkulationen kan upp till 70 % av fettreduceringen riktas till de önskade områdena.

Du får synliga och mätbara resultat redan efter 4 veckor. Längden på din kur beror på utgångsläget och de resultat du vill nå. Din individuella situation diskuteras och anpassas efter dina mål under den kostnadsfria konsultationen tillsammans med din HYPOXI-tränare. Konsultationen inkluderar en provsession i någon av maskinerna.

Bästa resultat uppnår du om du går ner 2-3 kg i vikt under din kur. Då riktas största delen av viktnedgången till det önskade området.

Resultaten är långvariga och lätta att upprätthålla. Alla auktoriserade HYPOXI®-studion erbjuder kompetenta tränare, som justerar behandlingen utifrån dina individuella behov.

Boka gärna in en gratis konsultation med oss för att höra mer om fettförbränning för mage och kropp med HYPOXI!