Fettförbränning med HYPOXI®
för kvinnor

rasvanpoltto naisille 1För kvinnor med en typiskt kvinnlig kroppsform samlas överflödigt fett huvudsakligen i nedre kroppen: på lår, stuss och höfter. Det är mycket svårt att reducera fett på dessa områden med traditionella metoder. Tendensen att samla fett i nedre delen av kroppen är delvis en ärftlig benägenhet. Hormonerna styr även var överflödig fett lagras. De delar av kroppen där det oönskade fettet lagras har sämre cirkulation än andra kroppsdelar. Du kan känna på dina lår eller stuss efter traditionell träning. Dessa områden brukar vara kalla även om musklerna är varma. Detta beror på den sämre cirkulationen i dessa zoner. Hittills har riktad fettförbränning endast varit möjligt med kirurgiska ingrepp eller invasiva metoder. Nu kan du träna dina problemområden med hjälp av HYPOXI.

Fettförbränning på nedre kroppen: lår, stuss

HYPOXI-S120® och HYPOXI-L250® riktar fettreduceringen från midjan och ner samt reducerar celluliter. I maskinerna trampar man i en apparat som liknar en motionscykel. Samtidigt riktas växlande lufttryck till kroppen från midjan och ner.

Fettförbränning på mage, midja

Män och kvinnor med en mer maskulin kroppsform samlar överflödigt fett huvudsakligen kring midjan och på magen. Även de kvinnor som i yngre ålder inte samlat fett kring midjan, tenderar att lagra hormonellt fett kring midjan när de blir äldre.

HYPOXI-Vacunaut® erbjuder den mest effektiva naturliga metoden för att snabbt och effektivt minska på midjemåttet. Med HYPOXI-Vacunaut riktas upp till 80 % av fettförbränningen till midja och mage. Du tränar genom att gå i en specialtillverkad dräkt på ett löpband på fettförbränningspuls. Ett träningspass tar 30 minuter. Dräkten riktar varierande lufttryck till området du vill träna och ökar effektivt blodcirkulationen, så att kroppen kommer åt att använda fettet effektivt i det önskade området.

rasvanpoltto naisille 4Cellulitreducering och hudåtstramning

HYPOXI Dermology Comfort-maskinen® (HDC) hjälper dig att få en mer elastisk hud och reducera celluliter. Huden är människans största organ som kan utgöra upp till 15 % av kroppsvikten. Huden behöver också träning för att upprätthålla elasticiteten. Huden mister sin spänst med åren och blir speciellt påverkad av viktnedgång samt viktökning och givetvis under en graviditet, HYPOXI HDC-maskinen masserar din hud med hjälp av 400 luftbubblor som riktar varierande tryck till din hud under den 20 minuter långa behandlingen. Din hud tillförs med syre och näringsämnen.

De bästa resultaten får du om du kombinerar denna behandling med någon av fettförbränningsmaskinerna. En kombinationsbehandling av hudåtstramning och fettförbränning ger dig bäst resultat om du vill minska i omfång och få en spänstigare hud eller bli av med celluliter.

Läs mer