Fettförbränning med HYPOXI för män

rasvanpoltto miehille 1

HYPOXI förbränner fett helt naturligt med hjälp av fettförbränningsmotion, Under träningen i HYPOXI-maskinen frigörs fettsyror som kroppen använder som energi. Fettet förbränns i muskler och metaboliseras av levern. Det växlande lufttrycket som kombineras med träningen gör att cirkulationen i problemområden ökar och fettsyror kan effektivt frigöras från dessa partier. Genom den optimerade cirkulationen kan upp till 70% av fettreduceringen riktas till de önskade områden på grund av den optimerade cirkulationen.

De flesta män samlar överflödigt fett på mage och runt midja. HYPOXI reducerar effektivt fett runt midja och mage.

Med HYPOXI-Vacunaut® kan du snabbt och effektivt minska på midjemåttet. HYPOXI-Vacunaut riktar upp till 80% av fettförbränningen till midja och mage. Du tränar genom att gå i en specialtillverkad dräkt på ett löpband på fettförbränningspuls. Ett träningspass är 30 minuter. Dräkten riktar varierande lufttryck till området du vill träna och ökar effektivt blodcirkulationen, så att kroppen kommer åt att använda fettet effektivt i det önskade området. Träning i HYPOXI-Vacunaut är samtidigt ett effektivt konditionsträningspass.

Det finns flera orsaker att minska på midjemåttet. Eftersom HYPOXI är en naturlig metod, förbränner det också effektivt bukfett. Bukfett anses i allmänhet skadligt för hälsan. HYPOXI har en tydligt hälsofrämjande effekt.

Boka din kostnadsfria konsultation. Under den kostnadsfria konsultationen kartläggs Din individuella situation tillsammans med din HYPOXI-tränare. Konsultationen inkluderar en provsession i någon av maskinerna.

rasvanpoltto miehille 2Du får bäst resultat om:

  • Du går regelbundet 3 ggr i veckan på HYPOXI under din intensivkur
  • Din vikt minskar med 2-3 kg under kuren beroende på din vikt (resultaten runt midja motsvarar då resultat du skulle få med en normal viktnedgång på 5-9 kg)
  • Du äter en måltid 2-4 timmar före din HYPOXI-session (inte direkt innan träningen)
  • Du undviker att äta något under 2 timmar direkt efter träningen
  • Du undviker alkohol i 6-7 timmar efter träningen
  • Du utför ingen annan muskelträning efter HYPOXI-träningen
  • Kom ihåg att dricka rikligt med vatten under HYPOXI träningsdagarna

HYPOXI som återhämtningsträning

HYPOXI är också effektivt som återhämtningsträning. HYPOXI påskyndar återhämtningen efter ett träningspass. Du kan effektivera din träning och din prestationsförmåga blir bättre. HYPOXI används av professionella elitidrottare inom löpning, cykling, simmning, skidåkning, m.m. men du får även betydlig hjälp av HYPOXI om du exempelvis tränar inför en marathon eller ett annat lopp. Läs om Gerald Bauer som tränade med HYPOXI inför Race Across America som rankas som världens mest extrema lopp.