Om oss

headoffice

HYPOXI GmbH, Salzburg, Österrike

HYPOXI® började med en revolutionerande idé av Dr. Norbert Egger

HYPOXI’s huvudkontor med fabrik ligger i Salzburg, Österrike. HYPOXI GmbH grundades år 1998 av sportvetenskaparen Dr. Egger efter att han utvecklat den revolutionerande metoden för riktad förbränning av fett. Norbert Egger forskade i sport och fettförbränning och jobbade inom branschen i över 30 år. Med konsekvent vidareutveckling av HYPOXI-metoden, som idag är unik runt om i världen, fick Norbert Egger sitt internationella genombrott. Hypoxi Produktions- und Vertriebs GmbH, är det första företaget inom fitness-industrin som fokuserat på systematisk body-shaping. Idag är HYPOXI® aktivt i över 40 länder. Närmare en miljon människor tränar med HYPOXI® årligen för att uppnå bättre proportioner på kroppen.

HYPOXI Nordic AB

HYPOXI Nordic AB är den exklusiva distributören och återförsäljaren av HYPOXI® maskiner i Sverige, Danmark, Norge och Finland. HYPOXI Nordic AB grundades år 2009.

HYPOXI Nordic AB installerar och erbjuder underhåll samt tekniskt stöd för HYPOXI®-maskiner i Norden. HYPOXI nordic erbjuder de nordiska studioägarna utbildning och kontinuerligt stöd inom metoden, marknadsföring, försäljning, lansering m.m.

Blev du intresserad? Kontakta HYPOXI Nordic AB idag för att få veta mera!

Intresserad av att öppna egen Studio?

Du kan även läsa mer om HYPOXI® på den globala websidan

Bekanta dig med HYPOXI® runt i världen på engelska:

www.hypoxi.com.au
www.hypoxi.hk