Press

HYPOXI® är en innovativ, naturlig och effektiv metod för att forma problemområden på kroppen och reducera celluliter.

Den patenterade HYPOXI-metoden har utvecklats av den österrikiska idrottsfysiologen Norbert Egger. Den första HYPOXI-maskinen kommersialiserades år 1998. HYPOXI finns idag i 40 länder och närmare en miljon människor använder HYPOXI varje år.

HYPOXI kombinerar lätt fettförbränningsträning med varierande lufttryck, vilket förbättrar blodcirkulationen i problemområden och gör att kroppen använder fettsyrorna i just dessa partier effektivt.

Med HYPOXI kan man minska omfånget på problempartier som lår, stuss och midja 3 gånger mer effektivt än med traditionella metoder. En HYPOXI-kur består av minst 12 sessioner på 30 minuter. HYPOXI utförs som en intensivkur.

Det finns 4 st. HYPOXI-maskiner som används beroende på vilket område man vill forma: nedre kroppen eller midja och mage. HYPOXI reducerar även effektivt celluliter.

För att forma nedre kroppen, trampar man med lätt motstånd i en apparat som liknar en motionscykel, samtidigt som kroppen från midjan och nedåt är i vakuum.

HYPOXI används också av elitidrottare för effektivare återhämtning och för rehabilitering.

Alla som klarar av ett lätt 30 minuters motionspass kan träna med HYPOXI.

Sveriges första HYPOXI-Studio finns i Stockholm, Engelbreksgatan 6.

Pressmeddelanden

Pressbilder

Bilderna fria för nedladdning och får användas i samband med redaktionella artiklar eller motsvarande som handlar om HYPOXI.

Hpxi_1108_thumb Hpxi_0014_thumb Hpxi_0146_thumb Hpxi_0178_thumb Hpxi_0255_thumb Hpxi_0692_thumb Hpxi_0801_thumb Hpxi_0895_thumb Hpxi_0976_thumb 4units_HYPOXI_thumb

För mera information kontakta

sweden@hypoxi.com
Tel. 072-740 30 29
eller Anna-Lena Majurin
anna-lena@hypoxi.se