Vad är HYPOXI®

HYPOXI®-metoden kombinerar träning, kost och en avancerad och patenterad vakuumteknik. HYPOXI hjälper dig och din kropp att träna smartare, inte hårdare.

HYPOXI®-metoden kombinerar träning i HYPOXI-maskiner med ett varierande lufttryck. Träningen sker antingen i en apparat som baserar sig på en motionscykel eller på ett löpband. Du tränar på en pulsnivå som är optimal för fettförbränning. Samtidigt förbättras blodcirkulationen i områden som du vill minska på. Vi hjälper dig även med att hitta den rätta kosten för dig. Resultaten blir att du kan minska 3 gånger mer än med traditionella träningsmetoder. Du kan effektivt minska på lår, rumpa, mage och midja. HYPOXI är effektivt för både kvinnor och män.

metodikaavioFakta om HYPOXI

HYPOXI är den första och enda patenterade träningsmetoden med vetenskapligt bevisad effekt som utvecklats av den österrikiske idrottsfysiologen Norbert Egger. Träningsmetoden utvecklades ursprungligen för kvinnor med syfte att reducera fett på nedre delen av kroppen och för att reducera celluliter. HYPOXI behandlar kroppen som en helhet och förbränner samtidigt även bukfett som är skadligt för hälsan.

HYPOXI görs som en intensivkur på minst 12 tillfällen. Ett tillfälle är 30-50 minuter. Resultaten är långvariga och lätta att upprätthålla med sunda kostvanor och vanlig motion.

HYPOXI® är bra för dig som vill:

  • Minska i centimeter och reducera fett på specifika områden: lår, stuss, mage
  • Gå ner i vikt och komma igång med träning
  • Använda en naturlig, lätt träningsmetod
  • Minska celluliter och få en spänstigare hud
  • Förbättra blodcirkulationen och ämnesomsättningen
  • Få bukt med vätskeansamlingar i ben och fötter

Varför kan man inte nå samma resultat genom en kombination av vanlig träning och kost?

Med traditionell träning och kost är det inte alltid möjligt att nå en proportionerligt vacker figur. Många kvinnor lider av fett och celluliter på låren och med traditionella tränings- och bantningsmetoder förbränner man oftast mer i övre kroppen men inte lika lätt på låren vilket är det område man vill reducera fett på.

Män samlar ofta fett kring midjan och tendensen att samla fett kring magen och midjan ökar med åldern även bland kvinnor.

Det finns HYPOXI-studio i över 50 länder världen runt.