Vad kunder säger om HYPOXI

För oss är det ytterst viktigt med nöjda kunder. Klicka på bilderna nedan för att läsa vad Oummou, Sara och Rebecca säger om HYPOXI:

case_oummou_thumb

Oummou B, 32 år

case_sara_thumb

Sara, 33 år

case_rebecca_thumb

Rebecca, 37 år

Nedan finner du fler kommentarer från våra kunder.

“Efter en lång tids slarv med kost och träning så var Hypoxi min räddning.
Jag blev rekommenderad att prova av en kompis men det tog lång tid innan jag trodde på det och bestämde mig för att prova. Tänkte att det skadar ju inte att prova och se vad det är för metod.
Efter att min kompis hade en gått en kur på 12 ggr insåg jag att det faktiskt fungerar och bestämde mig för att börja.
Så from i början av januari och fram till början av februari har jag gått en kur på 12 ggr. Eftersom jag tycker om att gå så valde jag att kombinera hudåtstramningen och löpbandet /vacunautern.
Den riktar förbränningen till området kring midja, mage och höfter och efter mätningen kan jag med stolthet säga att jag kommer i mina gamla byxor och har minskat ca 1,5 stl och 3,9 kg.
Kan varmt rekommendera Hypoxiträning som ett alternativ till andra metoder som tex fettsugning. Metoden är dels naturlig och dels mycket billigare.”
Hikmet 43 år


“Den 12 juni 2015 blev jag översprungen av en häst. En hov på baksidan låret resulterade i ett jättestort hematom (blödning). På akuten gjordes ett ultraljud och jag skickades hem med ordination att vila och känna efter när det slutat göra ont. Den stora bulan på låret tycks aldrig vilja försvinna och efter 10 månader utan någon hjälp från vården fick jag tips om Hypoxibehandling. Jag hade inget att förlora så jag testade till en början bara HYPOXI-liggcykeln. Det tog inte många timmar efter första behandlingen innan det körde igång i kroppen. Kissade floder och kände mig piggare. Efter några gånger med HYPOXIN kunde andra människor se skillnad på hematomet och övriga kroppen. Till slut testade jag även att kombinera med hudåtstramningsdräkten och första gången i den kändes det att fått sig ytterligare genomströmning. Det har efter några gånger börjat flytta på sig neråt och det är det man vill. Min osteopat märker att HYPOXIN har gjort skillnad, – 2 cm hittills är fantastiskt. Det har ju inte rört sig en mm innan. Min osteopat rekommenderar fortsatt HYPOXI-behandling.
Utöver själva hematomet har jag också minskat mycket i cm från midjan och neråt eftersom jag har fått igång blodcirkulationen och därmed förbränningen ordentligt.” Charlotte 33 år


“Jag har så länge jag kan minnas haft problem med att mina ben lätt svullnar och blir vätskefyllda, vilket lett till att de då har känts stumma och stela. I samband med svullnaden har jag också haft problem med kraftig värk i benen. Värken har kunnat finnas där både på dagen och på natten och ibland har den varit så svår nattetid att jag har vaknat av den.
Svullnaden i benen har även medfört att jag sällan burit kjol eller shorts eftersom jag har tyckt att det sett tråkigt ut när benen svullnat.
Jag startade en kur på Hypoxi sommaren 2014 och redan efter 2 dagar märkte jag skillnad. Cirkulationen i benen kändes bättre och jag hade mindre värk på natten. I takt med att jag fortsatte med Hypoxiträningen minskade uppkomsten av svullnad i benen och värken avtog radikalt. När första kuren var slut märkte jag stor skillnad. Benen svullnade inte lika ofta längre och när de någon gång gjorde det så var det inte alls i lika stor omfattning som tidigare. Benen kändes både smidigare och såg bättre ut. Jag kunde till och med gå med shorts på stan utan att oroa mig för att benen skulle svullna. Jag gjorde sedan ytterligare en halv Hypoxikur, vilket förstärkte den goda effekten.
Min livskvalité ökades på många sätt av Hypoxikurerna. Ett år efter Hypoxiträningen har jag fortfarande mycket av effekten kvar. Benen svullnar sällan så mycket som de gjorde före jag tränade på Hypoxi och värken på natten är inte alls så ofta förekommande och så intensiv som den kunde vara före Hypoxikurerna.
Förutom minskade problem med svullnad i benen, minskade också benens omkrets med flera cm…” Pernilla 45 år


“Jag har alltid varit smal, men under de senaste åren har jag börjat samla fett kring midjan som hänger över byxkanten! Efter en kur har jag minskat så mycket att jag nu kan ha en tight t-skjorta igen!” Malin, 47 år, jurist, Stockholm


“Jag är normalviktig men har börjat få ridbyxlår och celluliter. Jag påbörjade min kur främst för att bli av med celluliterna. Mina ben blev slätare redan efter 3 veckor, men jag förlängde min kur med 2 veckor för att få extra bra resultat på låren!” Mia, 29 år, butikschef, Nacka


“Jag gick min första HYPOXI-kur våren 2012 för att minska runt midjan före min knäoperation. Jag blev överraskad av att mina knän blev så mycket starkare under kuren. Såklart minskade jag även runt midjan, – 9cm. Redan 18 dagar efter operationen påbörjade jag min andra HYPOXI-kur!” Anna-Karin, 58 år, sjuksköterska, Solna


“P.g.a min bakgrund inom konståkning har jag alltid haft kraftiga lår. Men jag har på senare tid även börjat få mer fett på låren som jag inte blivit av med även fast jag tränar regelbundet. Under min HYPOXI-kur har jag för första gången fått smalare lår (-2,8 cm på högra låret). Jag har precis förlängt min kur med 4 veckor. Jag är så nöjd och trodde inte jag kunde uppnå så bra resultat.” Anna 34 år, jobbar inom reklam (även tränare för konståkning), Stockholm


“Spontant kan jag ju säga så att jag ville bli av med kulmagen, den försvann i början av träningen, och då ville jag fortsätta med Hypoxi. Under våren har jag tappat 20 centimenter runt naveln, och på drygt en månad kunde jag komma i studentkostymen igen – och det gjorde inte ens ont! Jag har aldrig förut fått träningsvärk i magen av att springa, så det känns verkligen att det fungerar.” Erik, 31, personlig assistent, pluggar till journalist, Solna


Se vad kunder i andra länder säger om HYPOXI och har fått för resultat