case_rebeccaVad kunder säger om HYPOXI: Rebecca, 37 år

Längd: 170 cm
Vikt: 65,1 kg
Viktnedgång: -2,3 kg
Minskning i cm totalt: 25,5 cm

Varför valde du HYPOXI?

Jag blev rekommenderad av min mamma som gick på det och tyckte det fungerade bra.
När jag läste om det så tyckte jag det verkade vara en logisk och trovärdig metod som dessutom hade vetenskapligt stöd i sina studier.
Det känns inte bara som en quick fix-metod utan det innebär också ett personligt åtagande där man tillsammans med sin HYPOXI-manager sätter upp mål och själv måste bidra med sin del gällande kostomläggning och att jobba för att minska i storlek. Det är ett hållbart sätt att tänka på och det finns en helhet i konceptet.

Vad har du för problemområden?

Efter graviditeten hade jag problem att minska på lår och stuss.

Har du testat någonting annat tidigare för att nå dina mål?

Nej, har inte behövt det. Har alltid hållit mig i form. Men efter graviditeten fungerade inte de vanliga knepen längre utan nu behövdes en extra insats för att få bukt med extrakilona.

Vad var det bästa med just HYPOXI?

HYPOXI gav väldigt bra resultat på kort tid. Mycket bättre resultat än andra metoder där man kombinerar träning och sund kosthållning. Jag hade aldrig uppnått de resultaten på så kort tid, och dessutom ger det en bra skjuts för fortsatt minskning i omfång eftersom jag har fått igång min blodcirkulation och ämnesomsättning ordentligt. Jag har fortsatt minska efteråt och är mycket mer medveten om mitt kaloriintag. Jag har inte gått ner så mycket i kilo men i cm har jag minskat extremt mycket. Under kuren gick jag ner tre storlekar och är supernöjd! Det är en bra kombination med träningen, vakumet och kostråden.

Vem skulle du rekommendera HYPOXI till?

Alla nyblivna mammor som kämpar med sina extrakilon efter graviditeten definitivt. Gör det dock inom 1,5 år när man är som mest mottaglig för metoden.