Kundrecensioner

Charlotte 33 år

Den 12 juni 2015 blev jag översprungen av en häst. En hov på baksidan låret resulterade i ett jättestort hematom (blödning). På akuten gjordes ett ultraljud och jag skickades hem med ordination att vila och känna efter när det slutat göra ont. Den stora bulan på låret tycks aldrig vilja försvinna och efter 10 månader utan någon hjälp från vården fick jag tips om Hypoxibehandling. Jag hade inget att förlora så jag testade till en början bara HYPOXI-liggcykeln. Det tog inte många timmar efter första behandlingen innan det körde igång i kroppen. Kissade floder och kände mig piggare.

Efter några gånger med HYPOXIN kunde andra människor se skillnad på hematomet och övriga kroppen. Till slut testade jag även att kombinera med hudåtstramningsdräkten och första gången i den kändes det att fått sig ytterligare genomströmning. Det har efter några gånger börjat flytta på sig neråt och det är det man vill. Min osteopat märker att HYPOXIN har gjort skillnad, – 2 cm hittills är fantastiskt. Det har ju inte rört sig en mm innan. Min osteopat rekommenderar fortsatt HYPOXI-behandling.

Utöver själva hematomet har jag också minskat mycket i cm från midjan och neråt eftersom jag har fått igång blodcirkulationen och därmed förbränningen ordentligt.