Fettförbränning för män

HYPOXI är effektivt även för män. Problemområdet för män är oftast midjan och magen där 95% av överflödigt fett samlas. HYPOXI riktar fettförbränningen till detta område och reducerar effektivt fett runt midja och mage samt kärlekshandtag

HYPOXI® fettförbränning för män

HYPOXI förbränner fett helt naturligt med hjälp av fettförbränningsmotion. Under träningen i HYPOXI-maskinen frigörs fettsyror som kroppen använder som energi. Fettet förbränns i muskler och metaboliseras av levern. Det växlande lufttrycket som kombineras med träningen gör att cirkulationen i problemområden ökar och fettsyror kan effektivt frigöras från dessa partier. Genom den optimerade cirkulationen kan upp till 70% av fettreduceringen riktas till de önskade områden.

Fett på mage och kring midjan

Det finns flera fördelar med att minska på midjemåttet. Eftersom HYPOXI är en naturlig metod, förbränner det också effektivt bukfett. Bukfett ökar risken för bl.a. diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, metabolt syndrom m.m. HYPOXI har en tydligt hälsofrämjande effekt.

Vacunaut-maskinen

I HYPOXI Vacunaut-maskinen tränar du genom att gå i en specialtillverkad dräkt på ett löpband på fettförbränningspuls. Dräkten riktar varierande lufttryck till området du vill träna och ökar effektivt blodcirkulationen, så att kroppen kommer åt att använda fettet effektivt i det önskade området. Ett träningspass är 30 minuter.

Resultat på kort tid

HYPOXI-Vacunaut minskar effektivt på midjemåttet samt kärlekshandtagen och du får synbara och mätbara resultat snabbt! Träning i HYPOXI-Vacunaut är samtidigt ett effektivt konditionsträningspass. Ifall du är mycket vältränad är det möjligt att även springa på löpbandet.

Naturligt och effektivt

HYPOXI förbränner fett naturligt. Under träningen i HYPOXI-maskinen frigörs fettsyror som kroppen använder som energi. Fettet förbränns i muskler och metaboliseras av levern. Det växlande lufttrycket som kombineras med träningen gör att cirkulationen i problemområden ökar och fettsyror kan effektivt frigöras från dessa partier. Genom den optimerade cirkulationen kan upp till 70% av fettreduceringen riktas till de önskade områden

Vacunaut-träning är effektivt för kärlekshandtag

Hur kommer jag igång?

Boka tid för kostnadsfri konsultation. Under den kostnadsfria konsultationen kartläggs Din individuella situation tillsammans med din HYPOXI-tränare. Konsultationen inkluderar en provsession i någon av maskinerna.

Boka kostnadsfri konsultation

HYPOXI som återhämtningsträning

HYPOXI är också effektivt som återhämtningsträning. HYPOXI påskyndar återhämtningen efter ett träningspass. Du kan effektivisera din träning och din prestationsförmåga blir bättre. HYPOXI används av professionella elitidrottare inom löpning, cykling, simmning, skidåkning, m.m. men du får även betydlig hjälp av HYPOXI om du exempelvis tränar inför en marathon eller ett annat lopp.

Läs mer

Vad kräver HYPOXI-träning av mig?

Du får bäst resultat om:

  • Du går regelbundet 3 ggr i veckan på HYPOXI under din intensivkur
  • Din vikt minskar med 2-3 kg under kuren beroende på din vikt (resultaten runt midja motsvarar då resultat du skulle få med en normal viktnedgång på 5-9 kg)
  • Du äter en måltid 2-4 timmar före din HYPOXI-session (inte direkt innan träningen)
  • Du undviker att äta något under 1- 2 timmar direkt efter träningen
  • Du undviker alkohol i 6-7 timmar efter träningen
  • Du inte utför någon annan träning efter HYPOXI-träningen
  • Kom ihåg att dricka rikligt med vatten under HYPOXI-träningsdagarna

Boka kostnadsfri konsultation

Boka din kostnadsfria konsultation som inkluderar ett prova-på pass i maskinerna.