Kundrecensioner

Pernilla 45 år

Jag har så länge jag kan minnas haft problem med att mina ben lätt svullnar och blir vätskefyllda, vilket lett till att de då har känts stumma och stela. I samband med svullnaden har jag också haft problem med kraftig värk i benen. Värken har kunnat finnas där både på dagen och på natten och ibland har den varit så svår nattetid att jag har vaknat av den.

Svullnaden i benen har även medfört att jag sällan burit kjol eller shorts eftersom jag har tyckt att det sett tråkigt ut när benen svullnat.

Jag startade en kur på Hypoxi sommaren 2014 och redan efter 2 dagar märkte jag skillnad. Cirkulationen i benen kändes bättre och jag hade mindre värk på natten. I takt med att jag fortsatte med Hypoxiträningen minskade uppkomsten av svullnad i benen och värken avtog radikalt. När första kuren var slut märkte jag stor skillnad. Benen svullnade inte lika ofta längre och när de någon gång gjorde det så var det inte alls i lika stor omfattning som tidigare. Benen kändes både smidigare och såg bättre ut. Jag kunde till och med gå med shorts på stan utan att oroa mig för att benen skulle svullna. Jag gjorde sedan ytterligare en halv Hypoxikur, vilket förstärkte den goda effekten.
Min livskvalité ökades på många sätt av Hypoxikurerna. Ett år efter Hypoxiträningen har jag fortfarande mycket av effekten kvar. Benen svullnar sällan så mycket som de gjorde före jag tränade på Hypoxi och värken på natten är inte alls så ofta förekommande och så intensiv som den kunde vara före Hypoxikurerna.

Förutom minskade problem med svullnad i benen, minskade också benens omkrets med flera cm…