Cellulitbehandling med HYPOXI

HYPOXI är den mest effektiva naturliga, icke-invasiva metoden som reducerar celluliter och som ger långvariga resultat, eftersom HYPOXI effektivt förbränner underhudsfett.

De flesta kvinnor känner till problemet med s.k. celluliter eller apelsinhud. Cirka 80% av kvinnor har celluliter av någon grad. Celluliter samlas speciellt på områden med sämre cirkulation som lår, rumpa och mage. Celluliter består av fett som samlats under huden, slaggprodukter och vätska. Kvinnor har i allmänhet sämre cirkulation på nedre kroppen. Hormonella och ärftliga faktorer styr vilka partier som kroppen prioriterar med bra cirkulation. Celluliter orsakas därför delvis av hormonella och ärftliga faktorer.

Hur reducerar HYPOXI celluliter?

Kombinationen av lätt träning och vakuumbehandling förbättrar cirkulationen och ämnesomsättningen i problempartier, vilket gör att transporten av fettsyror och slaggprodukter förbättras. Syretillförelsen till cellerna ökar och kombinerat med den riktade fettförbränningen reduceras celluliterna synligt.

HYPOXI reducerar generellt celluliter med en grad per 6-8 veckor (för definition av grader av cellulit se exempelvis Rossi and Vergnanini 2000). Hur länge du måste gå på HYPOXI för att uppnå önskat resultat beror på din situation – hur länge du haft celluliter, din hudvävnad, fettvävnad, ålder, hormonella faktorer, osv.

Din individuella situation diskuteras och anpassas efter dina mål under den kostnadsfria konsultationen tillsammans med din HYPOXI-tränare. Konsultationen inkluderar en provsession i någon av maskinerna.

För att uppnå jämna och långvariga resultat är det viktigt att kroppen förbränner fett på det drabbade området. Då förblir cirkulationen bättre. Passiva cellulitbehandlingar som massage, vakuum massage, drainage, lymfstimulation, ultraljud osv. förbättrar vätskeomsättningen och cirkulationen lokalt. Då ser huden slätare ut. Eftersom celluliter också alltid består av fett, blir resultatet kortvarigt ifall fettet inte förbränns. Vätskan samlas på nytt när behandlingen slutas.

HYPOXI erbjuder ett naturligt alternativ till invasiva metoder för fettreducering och reducering av celluliter. Du uppnår en en slätare och spänstigare hud.

Det är möjligt att upprättahålla resultaten och reducera uppkomsten av nya celluliter med bra kostvanor och regelbunden motion. Undvik långvarigt stillastittande arbete och drycker med mycket kolsyra.

HYPOXI används också medicinskt för lymfödem – och lipödembehandling.
HYPOXI Cellulitbehandling i Göteborg: Boka en kostnadsfri konsultation för att se om du vill göra en cellulitbehandling i Göteborg och få bort dina celluliter.

Boka kostnadsfri konsultation

Boka din kostnadsfria konsultation som inkluderar ett prova-på pass i maskinerna.