Fettförbränning med HYPOXI för kvinnor

Med HYPOXI kan du effektivt minska från midjan och ner: Midja, höfter, lår samt reducera celluliter. Samtidigt medför den ökade cirkulationen andra fördelar och ditt lymfsystem får en boost.

Fettförbränning för kvinnor

För kvinnor med en typiskt kvinnlig kroppsform samlas överskottsfett huvudsakligen på nedre delen av kroppen: på lår, rumpa och höfter. Det är mycket svårt att reducera fett på dessa områden med traditionella metoder. Tendensen att samla fett på underkroppen är delvis ärftligt betingat. Hormonerna styr också starkt vart extra fett lagras. De delar av kroppen där det oönskade fettet lagras har sämre cirkulation än andra kroppsdelar. Du kan känna på dina lår eller rumpa efter traditionell träning. Rumpan är kall även om musklerna är varma. Detta beror på den sämre cirkulationen. Hittills har riktad fettreducering endast varit möjligt med kirurgiska ingrepp. Nu kan du träna problemområdena med hjälp av HYPOXI.

Naturlig metod

Fettförbränningen med HYPOXI-metoden sker helt naturligt med hjälp av fettförbrännings-träning i HYPOXI-maskinen.

Riktad förbränning

Kombinationen av fettförbränningsträning och det varierande luftrycket ökar blodcirkulationen i nedre kroppen och riktar fettförbränningen upp till 70% till områden från midjan och ner.

Synliga resultat på 4 veckor

Med HYPOXI får du synliga och mätbara resultat på fyra veckor.

Längden på din kur beror på utgångsläget och de resultat du vill nå. Din individuella situation kartläggs under den kostnadsfria konsultationen tillsammans med din HYPOXI-tränare. Konsultationen inkluderar ett pass i maskinerna.

Optimera dina resultat

De bästa resultatet uppnår du om du går ner 2-3 kg i vikt under din kur. Då riktas största delen av viktnedgången till det önskade området. Resultaten är är långvariga och lätta att upprätthålla. Alla auktoriserade HYPOXI®-studios erbjuder kompetenta tränare, som justerar träningsprogrammet enligt dina individuella behov samt ger dig kostråd att följa.

Fettreducering i underkroppen: Höfter, stuss, lår

På den typiska kvinnliga kroppsformen samlas fett lätt i nedre delar av kroppen: Höfter, stuss och lår.

HYPOXI-S120® och HYPOXI-L250® riktar fettreduceringen från midjan och ner samt reducerar celluliter. I maskinerna trampar man i en apparat som liknar en motionscykel. Samtidigt riktas växlande lufttryck till kroppen från midjan och ner.

Klienter som lider av lipödem får väldigt bra resultat med HYPOXI. Läs mer

Fettreducering på mage, midja

Män och kvinnor med en mer maskulin kroppsform samlar över skottsfett huvudsakligen kring midjan och på magen.  Även de kvinnor som i yngre ålder inte samlat fett kring midjan, börjar ofta märka att hormonellt fett lagras kring midjan när de blir äldre.

Fett som samlas kring midjan är även skadligt för hälsan, eftersom fett även lagras runt de inre organen, sk. bukfett. Bukfett ökar risken för diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, metabolt syndrom som innebär förhöjt blodtryck, insulinresistens/rubbad glukos-insulin homeostas och blodfettsrubbning.

HYPOXI-Vacunaut® erbjuder den mest effektiva naturliga metoden för att snabbt och effektivt minska på midjemåttet. Med HYPOXI-Vacunaut riktas upp till 80 % av fettförbränningen till midja och mage. Du tränar genom att gå i en specialtillverkad dräkt på ett löpband på fettförbränningspuls. Ett träningspass tar 30 minuter. Dräkten riktar varierande lufttryck till området du vill träna och ökar effektivt blodcirkulationen, så att kroppen kommer åt att använda fettet effektivt i det önskade området.

Cellulitreducering och hudåtstramning

HYPOXI Dermology Comfort-maskinen® (HDC) hjälper dig att få en mer elastisk hud och reducera celluliter. Huden är människans största organ som kan utgöra upp till 15 % av kroppsvikten. Huden behöver också träning för att upprätthålla elasticiteten. Huden mister sin spänst med åren och blir speciellt påverkad av viktnedgång samt viktökning och givetvis under en graviditet, HYPOXI HDC-maskinen masserar din hud med hjälp av 400 luftbubblor som riktar varierande tryck till din hud under den 20 minuter långa behandlingen. Din hud tillförs med syre och näringsämnen.

De bästa resultaten får du om du kombinerar denna behandling med någon av fettförbränningsmaskinerna. En kombinationsbehandling av hudåtstramning och fettförbränning ger dig bäst resultat om du vill minska i omfång och få en spänstigare hud eller bli av med celluliter.

Hur kommer jag igång?

Boka din kostnadsfria konsultation på studion!

Du når de bästa resultaten då du:

  • Går på HYPOXI 3 ggr i veckan. HYPOXI görs som kur på minst 12 ggr
  • Går ner i vikt 2-3kg under din kur (resultaten på de önskade områden motsvarar de du normalt kan nå med en viktnedgång på 5-9kg)
  • Äter en liten måltid ca 2-4 timmar innan ditt pass (du skall inte äta precis före ditt pass)
  • Inte äter något under de 2 första timmarna efter sitt pass
  • Undviker kolhydrater under 6 timmar efter ditt pass
  • Inte dricker alkohol under 6-7 timmar efter ditt pass
  • Inte kör annan muskelträning på 6 timmar efter ditt HYPOXI pass
  • Kom ihåg att dricka rikligt med vatten under de dagar då du tränar HYPOXI

Boka kostnadsfri konsultation

Boka din kostnadsfria konsultation som inkluderar ett prova-på pass i maskinerna.