HYPOXI®-maskiner

Vi på HYPOXI® vet att varje kropp reagerar individuellt när det handlar om att minska i omfång. Det är därför vi har utvecklat 4 unika maskiner så att du kan nå det bästa resultatet på ditt specifika problemområde. HYPOXI-maskinerna behandlar specifika områden av kroppen genom att kombinera lågintensiv träning med aktivering av blodcirkulationen i de önskade områden.

Kostnadsfri konsultation på studion

Innan du påbörjar en HYPOXI-kur har du möjlighet att boka en kostnadsfri konsultation på din närmaste studio. HYPOXI-coachen går igenom dina målsättnningar och berättar mer om HYPOXI. Konsultationen inkluderar ett helt normalt pass i HYPOXI-maskinen. HYPOXI-coachen gör en rekommendation vilken kur och vilken maskin/vilka maskiner som ger dig bäst resultat. Vi rekommenderar att du litar på din HYPOXI-coach gällande maskinrekommendationen eftersom de är erfarna och utbildade inom metoden. Välkommen!

S120

Träningsform: Cykling med lätt motstånd

Focusområde: Mage, nedre delen av ryggen, midja, lår, stuss, höfter, knäet, celluliter, rehabilitering & återhämtning

L250

Träningsform: Cykling med lätt motstånd

Focusområde: Mage, midja, nedre delen av ryggen, stuss, lår, höfter, knäet,celluliter, lip-/lymfödem

Vacunaut

Focusområde: Midja, mage, höfter

HDC

Används som uppvärmning

Focusområde: Uppvärmning, hudåtstramning, celluliter, lymfdränage

Hur fungerar de individuella maskinerna?

S120

HYPOXI S120® kombinerar tre principer för att effektivt minska oönskade fettdepåer på lår och stuss: negativt och positivt tryck tillsammans med lågintensiv träning. Vakuumbehandlingen suger blod till huden och fettvävnaden och ökar tillgången till syre och näringsämnen. Under övertrycksfasen dras blod och kroppsvätskor tillbaka från vävnaden. Den lätta träningen hjälper kroppen att använda en stor andel fett under träningen som energi.

L250

HYPOXI L250® är perfekt för den kvinnliga kroppsformen. Den liggande positionen gör att maskinen är behaglig även om du inte tränat på en tid och håller på att aktivera dig. Behaglig för dig som lider av lipödem. Perfekt också efter graviditeten. Ett konstant växlande undertryck och normaltryck stimulerar din blodcirkulation. Den naturliga tyngdkraften hjälper dina ben att transportera fettet naturligt och motverkar samtidigt överbelastning.

Vacunaut

HYPOXI Vacunaut® är utvecklad för personer som snabbt och effektivt vill reducera fett på magen och midjan samt höfter. Lufttrycket som behövs för behandlingen skapas i Vacunaut-pelaren. Från pelaren leds trycket vidare till den specialtillverkade lufttäta dräkten. Dräkten har luftbubblor via vilka under- och övertrycket växelvis riktas mot kroppens problemområden, dvs. midja och höfter. Samtidigt utövar man moderat träning på ett löpband. Det räcker med att gå på löpbandet, men det är också möjligt att springa, beroende på kondition och preferens.

HDC

HYPOXI-Dermologi® används för att uppnå en spänstigare och mer elastisk hud. Luftbubblorna i den specialtillverkade HDC-dräkten behandlar kroppens traditionella problemområden – mage, höfter, stuss och lår – medan du kopplar av på den ergonomiskt utvecklade HD Comfort bädden. Omväxlande över- och undertryck riktas via dräktens 400 bubblor mot din hud och tränar huden milt, med resultatet att din hud blir spänstigare och mer elastisk. HDC.n är mycket bra om din hud blivit belastad av att du ökat och minskat i vikt, av graviditet eller om du lider av celluliter. Genom att kombinera din fettförbränningskur med HDC:n får du bättre resultat.

S120 och L250-maskinerna riktar fettförbränningen till de typiskt kvinnliga problemområden; höfter, lår och stuss. Vacunaut-maskinen formar magen och midjan. För att uppnå en spänstigare och vackrare hud, skall du använda dig av HYPOXI-Dermologin.

Boka kostnadsfri konsultation

Boka din kostnadsfria konsultation som inkluderar ett prova-på pass i maskinerna.