Kundrecensioner

HYPOXI har hjälp mig otroligt mycket – och inte endast i viktnedgång!

Första gången jag hörde talas om Hypoxi, var i en facebookgrupp om Lipödem. Det var en kvinna som gått ner 20 kilo. Jag hade tur, det fanns Hypoxi i Göteborg. Jag beställde en gratis introduktion. Susanna som förestår Hypoxi Göteborg  är en fantastisk kvinna, så peppande, härlig, kunnig och med varmt hjärta.

Jag började med Hypoxi 3 ggr/veckan, först bubbelmaskinen som stramar åt huden. Det kan behövas efter 30 kilo Lipödem.

Träningen är lågenergi, så inga problem att cykla 30 min.  Jag som ätit dietkost i sex år och inte gått ner 1 g, började gå ner i vikt. Mina iskalla ben blev varma, och jag är inte trycköm längre. Men inte bara det, andra symtom blev också bättre. Jag fick ryggmärgsinfarkt 2021. Symtomen av den blev också bättre. En ryggmärgsinfarkt är en stroke i ryggmärgen. Blev svag i allt nedanför halsryggen. Hur jag än tränade så hjälpte det inte, förrän Hypoxin. Jag fick mer styrka i benen och ländryggen. Jag hade svårt att hålla tätt, och vaknade på natten en gång i timmen, och behövde kissa, det försvann, jag kunde sluta med kompressionsstrumpor pga svullna underben/fötter. Det hade jag verkligen inte räknat med.

Gunilla, 64 år